Tradicionális Hapkido Bajnokság 2021.07.18., Szeged

2021. július 18., vasárnap

Szép sikereket értek el a Sentinel S.E tanítványai

A Hapkido sportág hazai megismertetésében,népszerűsítésében,fejlesztése érdekében áldozatos munkájáért, kitüntetésben részesült  Hegyes Imre Mester a Kistarcsai Sentinel S.E vezető edzője,elnöke.

 A Taekwondo-hoz igen közel álló Koreai Harcművészet egyre népszerűbb Magyarországon. A koreai szóösszetétel magyarra fordítása pontosan fedi, mit is jelent a testet és a szellemet együtt fejlesztő sportág: Hap: irányítás, Ki: a bennünk lakozó belső erő, Do: út, vagyis Hapkido: az irányított erő művészete.

Ennek szellemében rendezték meg július 18-án Szegeden a Tradicionális Hapkido Szövetség  Hapkido Magyar Bajnokságát.

A Hwarang-Do Sportegyesület lebonyolításában a Hwarang-Do S.E.,a Kistarcsai Sentinel S.E., Dunaharaszti Olimpiai Taekwondo és Hapkido S.E.

A Sentinel S.E csapata Mesterükkel együtt,  8 fővel indult el a versenyen,ahol 4 arany, 5 ezüst és 2 bronzéremmel tértek haza.

A csapat a nagyon jó bázistechnikai alapoknak köszönhetően a rúgástechnikai számban, minden kategóriában az első helyen végzett,emellett eséstechnika kategóriában is arany érmet szereztek, valamint földharc verseny számban ezüst érmet értek el.

Hegyes Imre Mester a Mesterek kategóriájában kés forma versenyszámban, ezüst érmet szerzet.

Nagy gratuláció minden résztvevőnek és Hegyes Imre Mesternek a Kistarcsai Sentinel S.E vezető edzőjének.

Nyáron is van tagfelvétel a Sentinel S.E Taekwondo-Hapkido Szakosztályában!

                               www.sentinelse.hu  T:0620/551-0919