A Klub

Taekwondo Sentinel SE

Egy Egyesület ahol mindent megtalálsz. A legváltozatosabb és legsokoldalúbb Harcművészeti Iskola. Színvonalas Sportnapok, Bemutatók, Versenyek, Edzőtáborok…

A Sentinel Olimpiai Taekwondo Sport Egyesület 2002-ben alakult non-profit egyesületként. Eleinte csak felnőttek oktatásával foglalkoztunk, majd a kellő tapasztalat megszerzése után elkezdtük az általános, és középiskolás valamint óvodás gyermekek oktatását is, amely jelenleg több helyszínen is zajlik.

Az edzések célja az egészséges életmódra való nevelés, a fizikai kondíció fejlesztése és a fegyelem megtanulása. A Taekwondo, mint harcművészet nem a verekedésre, hanem a szellemi, fizikai erőnk felhasználására, tiszteletre és fegyelemre tanít. A Taekwondo szépségét még az is tükrözi, hogy mindenki kortól és nemtől függetlenül megtalálhatja azt, ami egyéniségének és stílusának a legmegfelelőbb.

Az alsó korhatár gyerekeknél 5 év, a felnőtteknél 60 év is lehet.

Reméljük, hogy most a honlapunk kapcsán kedvet éreznek majd ahhoz, hogy beiratkozzanak a Sentinel Olimpiai Taekwondo Egyesületünkbe és kipróbálják a Taekwondot, ami sok örömet, kitartást, eredményt, bátorságot ad minden kezdő tanítvány számára!!

Taekwondo, Formagyakorlat, Küzdő, Hapkido, Úszás edzések, Hegyes Imre 3. danos Mester irányításával.

Az első edzés kipróbálása ingyenes!

Taekwondo Sentinel SE